Nyheder

Ny hjemmeside til Bygenskole.dk

Så har Bygenskole.dk fået en ny hjemmeside! Væk er den gamle hjemmeside, der var besværlig at udvide og her er så den nye lette hjemmeside fuld af funktioner der ikke tidligere eksisterede og slet ikke var mulige i det gamle system, med mindre der blev smidt ekstra penge efter en programmør for, at udvikle en funktion specielt til dette ene formål. Blandt andet er de 3 sprogversioner (dansk, spansk og tysk) samlet i en, for derved at sikre et fuldstændig ensartet layout.

Se hele hjemmesiden her og støt bygenskole.dk her.

For the english version of the news please go here.

Ny hjemmeside er søsat

Fantastiske tider. Luttermann Design har fået ny hjemmeside og samtidig flyttet den til gode gamle Danmark. Det betyder selvfølgelig ikke, at det ikke er ønskeligt at betjene kunder i udlandet eller at der ikke er en udgave af hjemmesiden til de ikke dansk talende. Det kræver kun et lille klik på sprogvælgeren og vupti så er det sørme på engelsk.

Håber I syntes om hvad I ser?!

Just because you don’t speak Danish doesn’t mean you should feel cheated. This is why Luttermann Design’s new website is bi-lingual, all it takes is a simple click and you can switch between Danish and English. So check out the new website and I hope that you like what you see.

 

Kontakt Luttermann Design

[easy_contact_forms fid=4]

Luttermann Design
Udsigtsbakken 3
3460 Birkerød
Denmark

Tel: +45 20 99 01 45