Jacob Luttermann

Luttermann Design

blev startet af Jacob Luttermann, Grafisk Designer af hjertet og uddannelse. Jeg er en kreativ person, der elsker at skabe tiltalende ting, hvad enten værktøjet er en hammer, spartel eller en mus og tegnebrædt.

Igennem bosættelse i flere lande, har jeg været udsat for forskellige kulturer og derved givet mig en forståelse for hvordan folk er forskellige og har forskellige behov. Dette giver mig et vigtigt værktøj til at forstå og videregive budskabet, der er ønskeligt af vores kunder.

Født og opvokset i Danmark har jeg en naturlig forkærlighed for de simple design, som dog ikke betyder at det ikke kan være detaljeret, fristende og spændende. Simple design er bare mere uforglemmelige.

Luttermann Design laver alt fra den helt store branding pakke, med fx logo, brevpapir, visitkort og hjemmeside til enkelte projekter som fx brochure, invitationer/postkort, plakater, bannere og meget mere. Hvis du har et behov så har vi værktøjet til at udføre det med!

Hvis du ønsker at benytte Luttermann Design til et freelance project, høre nærmere om priser eller have en uforpligtende samtale om et fremtidigt projekt, så send en besked via kontakt formularen.

Læs også Anbefalingerne her og se tidligere udførte designs i Portfolioet